Рус Укр
ГоловнаКоментаріБлагоустрійВ.Кличко:«Київенерго» має більш оперативно усувати аварії на тепломережах
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В.Кличко:«Київенерго» має більш оперативно усувати аварії на тепломережах

Віталій Кличко: «Київенерго» має оперативно усувати аварії на тепломережах та забезпечити належний благоустрій територій після ремонтів»
«Київенерго» має оперативно усувати аварії на тепломережах і належним чином забезпечувати благоустрій територій після ремонтів, це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції робіт, здійснених після прориву тепломереж у дворі житлового будинку на вул. Касіяна, 6-А в Голосіївському районі.
 
Із серпня поточного року в дворі досі не відновлений благоустрій після ремонту тепломереж.
 
Представник «Київенерго» Сергій Шовгеля запевнив, що із завтрашнього дня «Київенерго» приступить до робіт із благоустрою в цьому дворі.
 
«Київенерго» чекає хорошої погоди, щоб приступити до ремонту! Але мешканці чекають вже 4 місяці, поки їх двір впорядкують. Якби я сюди не приїхав, то у мене є підозра, що так би все і залишилося до весни», – сказав Віталій Кличко.
 
Мер Києва наголосив, що аналогічних ситуацій у різних районах міста сьогодні сотні, де після розриття та ремонту не зроблений благоустрій території.
 
«Тому я звертаюся до «Київенерго» виконувати ті зобов’язання, які у них є, і робити це в стислі терміни. Киян не цікавить, хто підрядник. Вони хочуть мати належно облаштовану територію. Тому необхідно терміново привести до ладу ті аварійні майданчики, де завершили ремонтні роботи», – додав Київський міський голова. При цьому він підкреслив, що столична влада готова надавати допомогу у цьому питанні.

Віталій Кличко також доручив главам районів провести інвентаризацію невпорядкованих після аварій ділянок, спільно з «Київенерго» визначити терміни ліквідації проблем та проконтролювати хід виконання робіт. 

 
Коментарі (0)