Рус Укр
ГоловнаКоментаріПодіїВ.Кличко:"Під час комендантської години пересуватися містом можуть ті, хто має спецперепустки нового зразка"
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В.Кличко:"Під час комендантської години пересуватися містом можуть ті, хто має спецперепустки нового зразка"

Під час комендантської години пересуватися містом можуть ті, хто має спецперепустки нового зразка – від Військового коменданта Києва. Та лише на авто.
Під час комендантської години пересуватися містом можуть ті, хто має спецперепустки нового зразка – від Військового коменданта Києва. Та лише на авто, про це заявив мер Києва Віталій Кличко у своєму відеозверненні.
 
«Інформую вас про ситуацію в столиці. Вона складна і напружена. Комендантська година у Києві від сьогодні триватиме тепер з 20:00 до 07:00. Громадський транспорт припинив роботу о 19:00. І відновить її завтра о 08:00. Тобто транспорт поки працюватиме з 8 до 19-ої. З відхиленням від графіку і за визначеними маршрутами. Магазини, торговельні мережі та аптеки можуть працювати з 08:00 до 19:00. Підкреслюю, під час комендантської години пересуватися містом можуть ті, хто має спецперепустки нового зразка – від Військового коменданта Києва. І виключно на авто. Пересуватися пішки у комендантську годину – суворо заборонено! Перепустки, що були видані до цього, скасовуються», – підкреслив мер столиці.
 
Мер Києва зазначив, що цивільні особи, які пересуватимуться містом у період комендантської години без спецперепустки вважатимуться членами диверсійних груп ворога.
 

Вийти з домівок під час комендантської години можна у разі оголошення повітряної тривоги, щоб пройти в найближче укриття. 

 
Коментарі (0)