Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВосени столична нерухомість набере популярності
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Восени столична нерухомість набере популярності

До вересня експерти очікують значного збільшення попиту на столичну нерухомість при зниженні її вартості. При цьому акцент попиту буде направлений на ринок вторинного житла.

Фахівці впевнені, що з кінця серпня попит на нерухомість в Києві почне зростати, а ціни падатимуть. Експерти відзначають, що активізації ринку може посприяти триваюче зниження цін на об'єкти, виставлені на продаж, повідомляє РБК-Україна.

За прогнозами, вже до осені ціни на такі об'єкти можуть впасти ще на 10-15% в доларах. Це може призвести до зростання попиту, а потім і до збільшення кількості угод на ринку. При цьому, у першу чергу ця тенденція може торкнутися ринок вторинного житла.

Також на відновлення попиту може вплинути і можливе повернення на ринок більшої частини пропозицій, які продавці зняли з продажу через невизначеною політичною ситуацією в країні. А це, за даними ріелторів, ще приблизно 50% від усіх продавців, котрі виставляли свої об'єкти до листопада 2013 року. Таким чином, стабілізація економічної та політичної ситуації в Україні, можуть позитивно вплинути на рівень попиту, відкладеного з травня.

До речі, за прогнозами операторів ринку нерухомості, вже в середині осені падіння цін на житло може призупинитися. У той же час, вже в 2015 році ринок нерухомості може вийти на невеликий (близько 1-2% в місяць), але стабільне зростання вартості.

Разом з тим, експерти в думках розходяться. Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ріелтори також запевняють, що ціни на квадратні метри житла знижуватися не будуть. Однак, підвищення вартості нерухомості експерти також не відзначають. Фахівці пояснюють цінову стабільність врегулюванням курсу долара. 

 
Коментарі (0)