Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТарифи ЖКГВіталій Кличко доручив перевірити нарахування «Київенерго» за тепло киянам
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Віталій Кличко доручив перевірити нарахування «Київенерго» за тепло киянам

Мер Києва Віталій Кличко доручив здійснити перевірку нарахувань за послугу опалення у квартирах киян у жовтні, які формувало «Київенерго». І здійснити перерахунок там, де порахували некоректно
Мер Києва Віталій Кличко доручив здійснити перевірку нарахувань за послугу опалення у квартирах киян у жовтні, які формувало «Київенерго». І здійснити перерахунок там, де порахували некоректно, повідомляє прес-служба КМДА
 
«Тисячі киян обурені платіжками за теплоенергію, які отримали від «Київенерго» за жовтень. Люди не розуміють, на підставі чого виникли такі шалені і непідйомні суми. Міська влада не залишить цю ситуацію без належного розгляду. Ми проведемо перевірку нарахувань за послугу централізованого опалення, яке здійснило ПАТ «Київенерго», – наголосив Віталій Кличко.
 
Він зазначив, що до цієї роботи столична влада залучає представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, і яка, власне, затверджувала тарифи, за якими сьогодні платять українці.
 
Мер Києва нагадав, що понад 90% будинків у Києві розраховуються за лічильником, який показує реальні обсяги спожитого тепла. Однак є частина будинків, де вже зафіксовані помилкові нарахування, а також низка багатоповерхівок, де плата за опалення нараховувалась за методикою, що враховує кількість днів та температуру повітря в оселі.

«Ми проведемо ретельну перевірку нарахувань за кожною категорією будинків і буде здійснено перерахунок там, де порахували некоректно. Я доручив своєму заступнику Петру Пантелеєву спільно з фахівцями Мінрегіонбуду та Нацкомісії негайно перевірити справедливість цін за тепло в рахунках та надати відповідний звіт», – підкреслив Віталій Кличко. 

 
Коментарі (0)