Рус Укр
ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024Віталій Кличко: «Ми не повинні зірвати програму встановлення лічильників тепла у столичних будинках»
Новини ЖКГ
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Віталій Кличко: «Ми не повинні зірвати програму встановлення лічильників тепла у столичних будинках»

Столична влада ухвалила рішення продовжити встановлення тієї частини лічильників тепла, які не встигло встановити «Київенерго» через блокування рахунків.

Столична влада ухвалила рішення продовжити встановлення тієї частини лічильників тепла, які не встигло встановити «Київенерго» через блокування рахунків. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

Коментуючи роботу антикризового штабу з підготовки до опалювального сезону, мер зазначив, що одним із перших рішень було продовжити встановлення лічильників тепла у будинках киян.

«Ми взяли на бюджет міста встановлення лічильників тепла. Через заблоковані рахунки «Київенерго» не може сьогодні цього робити. Але ми не повинні зривати цю програму і маємо закінчити встановлення лічильників, які дадуть можливість киянам економити 30% на платіжках за опалення», - наголосив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що через заблоковані рахунки підприємства ТЕК втратили два місяці, за які могли б завершити підготовку до зими.

«Підприємства не можуть проводити випробувальні роботи, тому можу сказати, що підготовка до опалювального сезону уже практично зірвана. Я знову звертаюся до прем’єр-міністра з тим, щоб рахунки компаній теплокомуненерго були розблоковані та підприємства врешті-решт могли отримати гроші й продовжувати роботи, - зазначив міський голова. - Ми можемо та робимо все, щоб встигнути з підготовкою, але це буде вже в авральному режимі», - додав Віталій Кличко.

 
Коментарі (0)