Рус Укр
ГоловнаКиївські будніБлагоустрійІз кінця травня до листопада на вулиці Діловій обмежать рух транспортних засобів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Із кінця травня до листопада на вулиці Діловій обмежать рух транспортних засобів

Із 28 травня до 30 листопада буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару на вулиці Діловій від будинку № 1/2 до будинку № 13
Із 28 травня до 30 листопада буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару на вулиці Діловій від будинку № 1/2 до будинку № 13, повідомляє прес-служба підприємства.
 
Ці зміни дадуть змогу безпечно прокласти мережі водопостачання і каналізування, підключити до мереж дощової каналізації та влаштувати автопідʼїзд до житлово-офісного комплексу із вбудовано-прибудованими приміщеннями та паркінгом на вулиці Діловій, 5 у Печерському районі, який будує ТОВ «Сучасний квартал».
 
Товариство зобовʼязано дотримуватись вимог законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт, розробити та погодити в Управлінні патрульної поліції у м. Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівельних робіт. Під час їхнього виконання буде забезпечено вільний і безпечний прохід пішоходів та проїзд транспортних засобів.
 

Після завершення будівництва товариство має відновити покриття проїжджої частини та тротуарів та передати їх за актом КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району». Технічні ж засоби регулювання дорожнього руху буде передано КП «Центр організації дорожнього руху». 

 
Коментарі (0)