Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаЗ початку року за субсидіями звернулось 67,4 тис. домогосподарств столиці
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

З початку року за субсидіями звернулось 67,4 тис. домогосподарств столиці

У січні–березні 2017р. за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 67,4 тис. домо-господарств, що у 1,5 раза більше, ніж у січні–березні 2016р
У січні–березні 2017р. за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 67,4 тис. домо-господарств, що у 1,5 раза більше, ніж у січні–березні 2016р, повідомляє Державна служба статистики України Головне управління статистики у м.Києві
 
У березні 2017р. у столиці 293,6 тис. домогосподарств отримували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, що у 1,5 раза більше ніж у березні 2016р. Серед районів міста найбільше домогосподарств, які отримували субсидії, в Святошинському районі (13,5%), а найменша – у Печерському районі (3,3%).
 
Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство 
у березні 2017р. становив 1329,3 грн. Найбільший розмір призначеної субсидії спостерігався в Деснянському районі ( 2674,7 грн).
 
Серед домогосподарств, які отримують субсидії, 38,1% – домо-господарства з однієї особи, 27,2% – із двох, решта – із трьох та більше осіб.
 
У січні–березні 2017р. 67,3 тис. домогосподарств (99,8% із числа тих, які звернулися) було призначено субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.
 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Квітня 2017 p. 21:05
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.