Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаБорг по заробітній платі по Київській області за травень склав 153,4 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Борг по заробітній платі по Київській області за травень склав 153,4 млн грн

Загальна сума заборгованості по заробітній платі по Київській області за травень склала 153,4 млн грн.
Загальна сума заборгованості по заробітній платі по Київській області за травень склала 153,4 млн грн. Кількість працюючих, яким своєчасно не була виплачена заробітна плата, на початок червня 2020 року становила 1765 осіб. Кожному з них не виплачено в середньому в середньому 16588 грн заробітної плати.
 
Про це повідомила прес-служба Головного управління статистики в Київській області.
 
Повідомляється, що за результатами державних статистичних спостережень, загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати по області протягом травня склала 153,4 млн грн, що дорівнювало 4,1% фонду оплати праці, нарахованого за травень 2020 року.
 
У структурі загальної суми заборгованості 76,1% становили борги підприємств-банкрутів, 19,1% - економічно активних, 4,8% - економічно неактивних підприємств.
 
Протягом травня 2020 року заборгованість працівникам економічно активних підприємств збільшилася на 2,8% і на 1 червня 2020 року склала 29,3 млн грн. На промислові підприємства доводилося 85,1% боргу.
 
Серед видів економічної діяльності значне збільшення заборгованості по виплаті заробітної плати спостерігалося в сільському і лісовому господарствах (на 1,0 млн.грн), водопостачанні, каналізації, поводження з відходами (на 577,9 тис), державному управлінні і обороні, обов'язкове соціальне страхування (на 279,5 тис).
 
З'явилися борги в сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (166,2 тис), постачання електроенергії, газу та кондиціонованого повітря (137,1 тис), інформації та телекомунікацій (48,1 тис), мистецтві, спорті, розвагах і відпочинку (1,2 тис).
 
При цьому зменшення заборгованості спостерігалося у добувній та переробній промисловості (на 0,9 млн.грн), тимчасове розміщення та організації харчування (на 223,0 тис.грн.), Охороні здоров'я (на 186,8 тис), транспорті (на 66, 0 тис), повністю погашені борги в сфері операцій з нерухомим майном (55,9 тис).
 

Згідно з повідомленням, кількість працюючих, яким своєчасно не виплачено заробітну плату, на початок червня 2020 року становила 1765 осіб, або 0,5% від загальної кількості штатних працівників, зайнятих в економіці області. Кожному з них не виплачено в середньому 16588 грн, що в 1,5 рази більше середньої заробітної плати за травень 2020 року. 

 
Коментарі (0)