Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗі столичних будинків пішла гаряча вода
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Зі столичних будинків пішла гаряча вода

Тисячі киян перебувають без гарячої води. Її відключили через пошкодження тепломереж, а також гідравлічні випробування, котрі почергово проходять у різних районах столиці.

Внаслідок пошкоджень на тепломережах та продовження гідравлічних випробувань тисячі киян сьогодні без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 12 червня у результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 274 споживача. Серед них 41 - у Голосіївському, 58 - у Печерському, 5 - в Подільському, 96 - у Солом'янському, 74 - у Шевченківському районах», - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що протягом доби на тепломережах компанії в результаті усунення 13 ушкоджень було підключено 139 споживачів.

Окрім цього, у «Київенерго» наголошують, що в результаті проведення гідравлічних випробувань тепломереж від гарячого водопостачання також відключено 3163 споживача. З них 1473 - у Дарницькому, 632 - у Подільському, 15 - у Святошинському, 1043 - у Шевченківському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 10 червня повинні були розпочатися гідравлічні випробування на тепломережах в частині Голосіївського, Печерського, Подільського та Шевченківського районів.

З 27 травня аналогічні випробування проходили в частині Солом'янського, Печерського, Шевченківського, Голосіївського та Дарницького районів столиці.

 
Коментарі (0)