Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗі столичних районів пішла гаряча вода
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Зі столичних районів пішла гаряча вода

Мешканці трьох районів столиці залишилися без гарячого водопостачання. Відключення щонайменше триватиме тиждень. Заходи пов'язані з проведенням гідравлічних випробувань на тепломережах міста.

ПАТ «Київенерго» розпочинає підготовку теплових мереж до опалювального сезону 2014/2015 років, одним з етапів якої є гідравлічні випробування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що перші гідравлічні випробування пройдуть на мережах, які обслуговують житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко у Святошинському районі. Вони триватимуть з 23 по 29 квітня.

«Випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах: проспекту Перемоги, вулиць: Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої,  Булаховського, Наумова, Підлісної, Прилужної, Олевської, Бахмацької, Ірпіньської, Клавдієвської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць: Доброхотова, Семашка, Кільцевої дороги — частково» - зазначається у повідомленні.

Окрім того, згідно з повідомленням, 23 квітня — 17 травня проводитимуться гідравлічні випробування на мережах в частині Подільського району (тепломережі від районної котельні «Мінська», яка обслуговують житловий масив «Мінський»).

Випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах Мінського шосе, вулиць: Кондратюка, Майорова, Полярна, Автозаводська, Макіївська, Вишгородська (Подільського району, які підключені до систем теплопостачання РК «Мінська»).

Також, 23 квітня — 17 травня проводитимуться гідравлічні випробування на мережах в частині Голосіївського району (тепломережі від районної котельні «Теремки», яка обслуговують житловий масив «Теремки»).

Випробування теплових мереж здійснюватиметься у межах Кільцевої дороги, вулиць: Теремківська, Чабанівська та проспекту Академіка Глушкова.

«У зв’язку з цим постачання гарячої води у всіх зазначених районах вже тимчасово призупинено» - наголошують у повідомленні.

А також додається, що про термін проведення гідравлічних випробувань в інших районах міста буде повідомлено додатково.

«По закінченні проведення гідравлічних випробувань гаряче водопостачання споживачів вказаних вулиць буде відновлено. Проте, через виявлені пошкодження подача гарячої води може затримуватися на час, необхідний для їхнього усунення. Про це «Київенерго» додатково повідомить ЖЕО» - резюмують у компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, гідравлічні випробування тепломереж у столиці мали розпочатися до Великодніх свят, однак були перенесені.

 
Коментарі (0)