Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗа тиждень киян уже пустять на пляжі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

За тиждень киян уже пустять на пляжі

Пляжний сезон у столиці офіційно стартує 15 травня. Це випливає з розпорядження голови КМДА Олександра Попова

Пляжний сезон у столиці офіційно стартує 15 травня. Це випливає з розпорядження голови КМДА Олександра Попова про організацію літнього відпочинку та забезпечення безпеки населення на водних об’єктах міста, інформує прес-служба.

За словами генерального директора комунального підприємства «Плесо» Павла Походія, у літній сезон 2012 року фахівці КП «Плесо» та профільні столичні служби готують 29 зон відпочинку біля води, 11 серед яких – міські централізовані пляжі.

Наразі на об’єктах тривають підготовчі роботи. Зокрема, у місцях масового відпочинку населення встановлять мобільні туалетні кабіни та забезпечать централізоване водопостачання і каналізацію. Крім того, тривають роботи з обкошування території, обрізки кущів та зняття сухостійних дерев.

У прибережних смугах водних об’єктів, у тому числі у межах територій місць масового відпочинку населення біля води, на територіях рятувально-водолазних станцій, фахівці проведуть комплекс робіт дезинфекції.

Для зон відпочинку та пляжів, виготовляють попереджувальні та інформаційні щити двома мовами (українською та англійською.

На міських пляжах, де дозволене купання, комунальне підприємство «Плесо» обстежить і очистить дно акваторій. Крім того, під час пляжного сезону буде організовано належне функціонування необхідної кількості рятувальних постів та пунктів надання невідкладної допомоги.

Більше того, в місцях масового відпочинку населення біля води для дітей облаштують спеціальні місця для купання та причепурять спортивні і дитячі майданчики.

Також упродовж травня-вересня поточного року буде забезпечено щоденну роботу медичної та рятувально-водолазної служби профільного підприємства. Наразі організовують 23 пункти надання першої невідкладної допомоги на зонах відпочинку біля води (у тому числі 9 постійно функціонуючих медичних пунктів).

Для безпеки людей та попередження нещасних випадків на водних об’єктах столиці КП «Плесо» організувало роботу 3-х рятувально-водолазних, 5 рятувальних станцій, які укомплектовані необхідними плавзасобами, рятувальним та медичним інвентарем. Додатково на сезон планується прийняти на роботу близько 30 матросів-рятівників.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)