Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗа утеплення будинків киян преміюватимуть - грошима і дитячими майданчиками
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

За утеплення будинків киян преміюватимуть - грошима і дитячими майданчиками

Тим мешканцям, які утеплять покрівлю, фасад, поставлять ІТП, виділять 100 тис. грн. на облаштування території навколо будинку та встановлення дитячого майданчика

Київська державна адміністрація має намір заохочувати киян до енергоощадливості. Адже однією з причин повільного впровадження енергозберігаючих технологій у столиці є недостатня поінформованість населення.

Про це під час презентації з енергозбереження, яка відбулася у міськадміністрації, повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, інформує прес-служба.

«Цього року ми запроваджуємо конкурс на кращий енергоефективний будинок. Тим мешканцям, які утеплять покрівлю, фасад, поставлять індивідуальний тепловий пункт (тощо), ми виділимо 100 тис. грн. на облаштування території навколо будинку та встановлення дитячого майданчика», – сказав О.Мазурчак.

За його словами, з метою більш фахового висвітлення розвитку та досягнень енергозберігаючої галузі, вперше у столиці міська влада запроваджує тренінг з питань енергозбереження для засобів масової інформації.

«Для тих, хто має бажання глибше зануритися у таку цікаву тему як енергозбереження, уже через тиждень фахівці прочитають тематичні лекції. При чому пропозиції щодо теми занять можна подавати вже сьогодні. Крім того, наразі ми проводимо тренінги з енергозбереження для спеціалістів call-центру КМДА. Уже найближчим часом, зателефонувавши за номером: 15-51, кияни зможуть отримати будь-яку фахову консультацію з питань енергозбереження», – зауважив перший заступник голови КМДА О.Мазурчак.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (2)
Стас1
17 Лютого 2012 p. 20:38
Ваша думка ( заступник голови КМДА Олександр Мазурчак ) зрозуміла. Давайте - навпаки. КМДА мешканцям утеплить покрівлю, фасад, поставить індивідуальний тепловий пункт, а мешканці нашого будинку облаштують територію навколо будинку та встановлять дитячий майданчик, сказав пересічний громадянин України Стас.
Oksana Boiko
20 Лютого 2012 p. 12:42
цікава думка - преміювати населення "майданчиками". а от як бути у такому випадку: минулого року по вул. Ревуцького знесли дитячий майданчик, щоб побудувати супермаркет! а жителі будинки утеплюють... ну, припустимо, гроші ім виділять... а де ж будувати?? на стоянці супермаркету? чи на покрівлі свого будинку??