Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗабудова столиці набирає обертів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Забудова столиці набирає обертів

Темпи будівництва у столиці впродовж першого півріччя поточного року майже вдвічі перевершили показники за аналогічний період 2009 року.

За останні шість місяців Київ збудував 550,827 тис. кв. м. житла, тобто більше, аніж будь-коли за всю історію свого існування.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

За словами голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, місту вдалося перевершити навіть рекорд минулого року. Нагадаємо, торік в столиці було введено в експлуатацію 1,501 млн кв. м, що перевищує досягнення будівницва соціалістичних часів.

«Лише впродовж першого півріччя в Києві спостерігається зростання обсягів будівництва житла на 3,4% у порівнянні з минулим роком. А минулий рік, як пам’ятаєте, був рекордним. Якщо ж ми порівняємо темпи будівництва із обсягами 2009 року, то побачимо, що маємо зростання на 50%. Ми набрали інтенсивні темпи будівництва і плануємо їх збільшувати й надалі», – наголосив Олександр Попов.

За його словами, пожвавлення галузі будівництва в Києві мусить відбутися й завдяки впровадженню програми «Доступне житло.

«Попереду дуже цікаві перспективи. Минулого року ми досягли найвищих показників соціалістичних часів і збудували 1,5 млн кв.м житла. Київ будується, розвивається і наші головні досягнення – ще попереду. Наша мета – аби кожен киянин мав достойне житло, та вільний доступ до дитячого садку, школи, лікарні, культурних та спортивних закладів поряд із домом», – підкреслив Олександр Попов.

 
Коментарі (0)