Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняЗаради бізнес-центру треба знести 200 будинків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Заради бізнес-центру треба знести 200 будинків

Київська влада визначила п'ять можливих земельних ділянок для реалізації даного проекту, три з яких розташовані на лівому березі Дніпра.

Реалізація міжнародного ділового центру «Київ-Сіті», який визначений в якості одного з пріоритетних на першому Київському інвестиційному форумі, може бути почата в жовтні-грудні 2014 р., прогнозує Сергій Целовальник, начальник Головного управління містобудування та архітектури Києва.

«У IV кв. 2014 року, ми вже, думаємо, почнеться запуск першої фази проекту Київ-Сіті. Компанія DTZ дасть свої рекомендації щодо вибору оптимальної ділянки для будівництва, створить стратегію найбільш ефективного розвитку Київ-Сіті, оцінить попит і функціональне призначення, а також дасть свої пропозиції для підвищення інвестиційної привабливості проекту», - повідомив С.Целовальник.
 
Київська влада визначила п'ять можливих земельних ділянок для реалізації даного проекту, три з яких розташовані на лівому березі Дніпра. Йдеться про ділянки в районі Осокорків-Північних (150 га), в районі Одеської площі (240 га), Нижньої Телички (160 га) та о. Вирлиця (110 га), а також земельну ділянку на Дніпровській набережній (140 га).
 
«Проект передбачає поліцентричної розвиток і створення сучасної бізнес-зони, тобто розташування бізнес-центру далеко від історичного центру столиці, щоб наблизити місця роботи до місця проживання. Створення бізнес-містечка допоможе створити імідж української столиці як міста, орієнтоване на ділову активність. Також цей проект стане каталізатором сталого розвитку Києва», - зазначив Руслан Крамаренко, заступник голови КМДА.
 
Проект «Київ-Сіті» є складовою Національного проекту «Місто майбутнього» та включений до Державного реєстру національних проектів. Після зведення, новий багатофункціональний міський район встановить нові стандарти екологічності і якості життя, забезпечить Київ сучасними і доступними офісними приміщеннями із супутньою інфраструктурою світового рівня. Зокрема, торговими приміщеннями, готелями, приміщеннями для конференцій, масових заходів, спортивними закладами тощо.
 
Нагадаємо, що проект будівництва «Київ-Сіті» передбачає залучення 1-2 млрд дол. іноземних інвестицій. Детальну комерційну концепцію проекту розробить консалтингова компанія DTZ (Київ), якою, зокрема, «пропонується, що ключовими компонентами проекту будуть офісні приміщення з великою площею поверху - малоповерхові і среднеетажние офісні центри».

 
Коментарі (0)