Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗавтра почнеться реконструкція Шулявського мосту (+схема обїзду)
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Завтра почнеться реконструкція Шулявського мосту (+схема обїзду)

Завтра, 1 травня розпочнеться підготовка до реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул.Вадима Гетьмана, у зв'язку з чим у цьому районі буде змінено рух транспорту.
Завтра, 1 травня розпочнеться підготовка до реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул.Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід), у зв'язку з чим у цьому районі буде змінено рух транспорту. Це повідомила прес-служба Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.
 
Для регулювання руху встановлять три світлофори та перенесуть контактну мережу для безперебійного руху тролейбусів та винесені МАФи з радіусу проведення реконструкції.
 
Орієнтовна тривалість будівництва - 17 місяців.
 
У цей час передбачені такі зміни:
  1. Рух по вулиці Олександра Довженка - вулиці Вадима Гетьмана (у бік Караваєвих дач) пройде по вулиці Антона Цедіка (вул. Ежена Потьє), вулиці Петра Нестєрова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор).
  2. По вулиці Гарматній, Виборзькій і з поверненням по вул.Вадима Гетьмана - вулиці Олександра Довженка (в сторону вул.Олени Теліги) буде збережено існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вулицю Олександра Довженка (на цій ділянці також буде встановлено тимчасовий світлофор).
  3. Односторонніми будуть вулиці Антона Цедіка (Ежена Потьє) до вулиці Петра Нестєрова і вулиця Петра Нестєрова у напрямку проспекту Перемоги (буде встановлено тимчасовий світлофор).
  4. Тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст", з боку вулиці Теліги по вулиці Олександра Довженка - "Івана Гонти".
  5. Пішоходи будуть користуватися підземними та наземним переходом, де також буде встановлено світлофор.

 

За дорученням мера Києва Віталія Кличка, рух транспорту Шулявським шляхопроводом через проспект Перемоги планується відновити вже до кінця нинішнього року. 

 
Коментарі (0)