Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортЖитлові масиви Києва розкреслять автобусними маршрутами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Житлові масиви Києва розкреслять автобусними маршрутами

На житлових масивах Києва з’являться нові автобусні маршрути. Зокрема, оновлену схему мережі міського транспорту обіцяють мешканцям Позняків, Осокорків та Харківського.

Столична влада почала розробку нової схеми мережі міського пасажирського транспорту на житлових масивах Позняки, Осокорки та Харківський. На цьому наголосив радник голови КМДА з питань транспорту Олександр Кава, повідомляє прес-служба КМДА.

«Нова транспортна схема для цього району, яка вже розробляється, передбачатиме впровадження нових автобусних маршрутів з автобусами великої та особливо великої місткості для швидкого перевезення пасажирів із житлових масивів до станцій метрополітену», – зокрема, сказав він.

При цьому посадовець пояснив, що великі житлові масиви в Дарницькому районі міста, які почали інтенсивно забудовувати у 90-ті роки, зараз не мають якісної мережі наземного громадського транспорту, яка б забезпечила такі перевезення.

«Наявні маршрути наземного транспорту не дають змоги швидко та зручно дістатися з житлових масивів до станцій метрополітену, а тому більшість мешканців змушені йти пішки кілька кілометрів до метрополітену», – зауважив він.

Також, за його словами, опрацьовується питання проектування і будівництва нових трамвайних ліній: на вулиці Ревуцького від вулиці Анни Ахматової до вулиці Привокзальної та на вулиці Анни Ахматової і Дніпровській набережній до станції метро «Осокорки».

«Нові лінії нададуть можливість впровадити напівшвидкісні маршрути трамваїв від станцій метро «Осокорки» та «Позняки» до спальних житлових масивів, а також до залізничного вокзалу «Дарниця» і станції міської електрички «Дарниця». Буде також можливість впровадити швидке транспортне забезпечення на найбільш завантаженій ділянці Лівобережжя: від житлових масивів Позняки, Харківський до Ленінградської площі, станції метро «Чернігівська» та Троєщини», – додав Олександр Кава.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, київська влада занепокоїлася швидкістю руху громадського транспорту міста. Наразі іде вивчення можливостей зменшення простою рухомого складу. Киянам обіцяють, що після коригування існуючих графіків руху, комунальний транспорт значно прискориться.

 
Коментарі (0)