Рус Укр
ГоловнаКоментаріБлагоустрій Столичні парковки позбавлять «людського обличчя»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні парковки позбавлять «людського обличчя»

Комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» не ініціювало змін до чинних тарифів за послуги паркування у столиці, але підготувало низку інших суттєвих нововведень...

Зокрема, київські посадовці мають на меті повністю усунути наявність людського фактору при проведенні плати за паркування.

Як розповів УНН заступник директора комунального підприємства Д.Максимов, «Київтранспарксервіс» має встановити близько 200 паркувальних автоматів на 147 майданчиках. І згідно з законом дозволяється використовувати тільки ті паркомати, які внесені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій. Він зазначив, що «Київтранспарксервіс» протестує всі паркувальні автомати, що внесені до цього реєстру.

«Враховуючи висновки тестувань та цінові пропозиції виробників, комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» планує вже до кінця жовтня укласти контракт на закупівлю за власні кошти першої партії паркоматів в кількості 30 одиниць, а до кінця поточного року провести відповідні роботи по їх встановленню та введенню в експлуатацію на паркувальних майданчиках столиці», - сказав заступник директора і запевнив, що протягом 2013 року вони встановлять у Києві всі паркомати.

Читайте також:Газони від автівок звільняться ще не скоро – опитування

На запитання, чи буде підвищуватися вартість послуг за паркування у столиці, Д.Максимов зазначив: «На даний час комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» не ініціювало змін до діючих тарифів щодо сплати за послуги паркування».

Посадовець також зазначив, що встановлення паркоматів у поєднанні з внесенням змін до законодавчих актів щодо застосування адміністративної відповідальності водіїв за порушення Правил паркування транспортних засобів повністю усуне наявність людського фактору при проведенні плати за паркування. Але при цьому, резюмував він, контроль за оплатою на парковках буде здійснюватись інспекторами служби паркування відповідного підрозділу «Київтранспарксервіс».

 
Коментарі (0)