Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПаркуватись безкоштовно у столиці зможуть лише велосипедисти
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Паркуватись безкоштовно у столиці зможуть лише велосипедисти

Облаштування нових безкоштовних велопарковок планують завершити вже цієї осені. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов

 

У Києві визначені адреси розміщення 200 безкоштовних велосипедних стоянок.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Як зазначено у повідомленні, облаштування нових велопарковок планують завершити вже цієї осені. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.

Згідно з документом, КП «Київтранспарксервіс» облаштує велопаркінги на 10 місць біля Музею національної архітектури та побуту України (вул. Академіка Заболотного), біля станцій метро «Позняки» і «Харківська», біля входу у Національний ботанічний сад ім. М.М.Гришка та на площі перед Палацом спорту.

Велосипедні стоянки на 6 місць облаштують: біля Національної бібліотеки України ім. В.І.Вернадського, на Оболонській набережній, біля Миколаївського костелу, поруч з Водно-інформаційним центром і Національною парламентською бібліотекою, біля «Ракушки» у Маріїнському парку, на Площі Слави (біля центрального входу у парк та біля туалету), поруч з музейним комплексом «Мистецький арсенал» та пам’ятником жертвам Голодомору. Три велопарковки, кожна з яких розрахована на 6 місць, облаштують на Русанівській набережній, ще по одній – на Поштовій площі та у парку «Володимирська гірка» біля фунікулера, у сквері на Контрактовій площі, біля Національного заповідника «Софія Київська», у парку «Золоті Ворота», біля Національної опери України, поруч з Будинком архітектора і Національним науково-природничим музеєм, біля Олександрівського костелу, біля входу до Київського зоопарку та на Михайлівській площі.

Схему розміщення велопарковок та їх зовнішній вигляд узгоджено з Асоціацією велосипедистів Києва та ДАІ.

Нагадаємо, сьогодні міська влада працює над реалізацією програми облаштування 17 велосипедних доріжок на основних магістралях, а також облаштування велосипедних трас у парках і скверах. Разом з тим, на усіх вулицях і автошляхах, які зараз капітально ремонтуються, будуються або проектуються, в обов’язковому порядку передбачається облаштування велосипедних смуг.

 

 
Коментарі (0)