Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ Столичне ЖКГ «нахімічило» на 7 мільйонів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичне ЖКГ «нахімічило» на 7 мільйонів

Фахівці Державної фінансової інспекції в м. Києві під час проведення дев'яти контрольних заходів на підприємствах житлово-комунального господарства виявили ряд фінансових порушень на загальну суму 7,1 млн грн.

Фахівці Державної фінансової інспекції в м. Києві під час проведення дев'яти контрольних заходів на підприємствах житлово-комунального господарства виявили ряд фінансових порушень на загальну суму 7,1 млн грн, в т.ч. недоотримання фінансових ресурсів - 841,8 тис. грн, незаконні витрати – 1,2 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі відомства. 

Зокрема, КП «Управління житлового господарства» Дарницького району м. Києва та комунальне підприємство з експлуатації і ремонту житлового фонду «Житло-сервіс» отримали доходи від неліцензійної діяльності в загальній сумі 146,3 тис. грн та 1,5 млн грн відповідно, здійснюючи господарську діяльність у сфері виробництва теплової енергії та її постачання споживачам без ліцензії.

Завдяки вжитим заходам інспекторів Держфінінспекції в м. Києві, забезпечено усунення виявлених порушень на загальну суму 3,3 тис. грн. 

Окрім того, виявлено факти зайвого нарахування мешканцям до сплати за житлово-комунальні послуги, які не надавались (або надавались не в повному обсязі) коштів на суму понад 9 млн грн, а саме: дезінсекція (знищення шкідливих комах), обслуговування димовентиляційних каналів, технічне обслуговування та поточний ремонт систем протипожежної автоматики й димовидалення, а також інших внутрішньобудинкових інженерних систем. Найбільші суми виявлені у Дарницькому (понад 2 млн грн) та Дніпровському (понад 6 млн грн) районах м. Києва, в останньому мешканцям вже зробили перерахунок на 5,5 млн грн.

 
Коментарі (0)