Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїКолонкиМоніторинг теплотрас вирішить більшість нагальних проблем
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Моніторинг теплотрас вирішить більшість нагальних проблем

Моніторинг теплотрас дозволить виявити найбільш проблемні ділянки труб та замінити їх у міжопалювальний період. Якщо комунальні служби зафіксують несправності внутрішньобудинкових систем, влітку на цих мережах будуть проведені відповідні профілактичні роб
Новини по темі

Моніторинг теплотрас дозволить виявити найбільш проблемні ділянки труб та замінити їх у міжопалювальний період. Якщо комунальні служби зафіксують несправності внутрішньобудинкових систем, влітку на цих мережах будуть проведені відповідні профілактичні роботи, зазначив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

- За останню добу ми мали кілька поривів, але практично за ніч наслідки аварії усунуто, сьогодні мешканці будинків з теплом. Безумовно, при різкому зниженні температури, враховуючи зношеність тепломереж, аварій нам не уникнути. Проте завдяки заміні проблемних ділянок магістральних мереж у 2011 році, сьогодні ми маємо наполовину менше аварій. Ми забезпечили нормальне проходження опалювального сезону та значно скоротили час на ліквідацію аварій.

Зокрема, з початку опалювального сезону на мережах центрального опалення виникло 483 пошкодження, що складає 39,6% від загальної кількості привів за цей період минулого року (1 221 пошкоджень).

Нещодавно внаслідок технологічного зношення стався порив магістральної труби гарячого водопостачання діаметром 150 мм у Шевченківському районі міста. Мережі водопостачання, енергопостачання та опалення функціонують у нормальному режимі. Без обігріву залишається 3 житлових будинки на вулиці Щербакова, які упродовж двох годин будуть з теплом.

Ще один порив труби стався вчора вранці у Солом’янському районі, внаслідок чого від опалення було відключено 13 житлових будинків та 3 адміністративних будівлі. Наразі на об’єкті працюють аварійні бригади «Київенерго» та комунальні служби міста. Після наповнення внутрішньобудинкових систем водою, будинки будуть підключені до централізованого опалення.

Втім, керівник групи швидкого реагування на аварійні ситуації під час проходження опалювального сезону зазначив, що жодна з ситуацій не характеризувалася особливою складністю, відновлювальні роботи на об’єктах проводилися силами чергових аварійних служб міста.

 Ольга Туча

 
Коментарі (0)