Рус Укр
ГоловнаКолонкиКолонкиСтолична влада сплатить за «халатність»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична влада сплатить за «халатність»

Впродовж останнього часу кияни не отримували послуги з утримання будинку та прибудинкової території належної якості. Тож це є підставою для проведення перерахунку за січень–лютий 2012 року

Через неефективну роботу міських комунальних служб під час морозу та снігопаду столична влада зобов’язана провести перерахунок житлово-комунальних тарифів для киян. На цьому наполягає депутатська фракція «УДАР Віталія Кличка», котра закликає голову КМДА Олександра Попова видати необхідне розпорядження.
 
«Звертаємо Вашу увагу на те, що у зв’язку з випаданням значної кількості снігу та різким зниженням температури, якість робіт комунальних підприємств значно погіршилась. Зокрема, це позначилося на прибиранні прибудинкових територій. Так, впродовж 23-29 січня 2012 року якість прибирання снігу практично у всіх районах столиці залишала бажати кращого, а після різкого зниження температури – з 30 січня по 3 лютого – місто вкрилося кригою льоду, особливо у лівобережних районах. І лише 4 лютого комунальні служби почали ретельно прибирати прибудинкові території», - говорять депутати від «УДАРу».
 
Між тим, вони зазначають, що основним критерієм перерахунку за житлово-комунальні послуги є їх надання неналежної якості або ж ненадання взагалі.
 
«Очевидно, що впродовж останнього часу кияни не отримували послуги з утримання будинку та прибудинкової території належної якості. Тож це є підставою для проведення перерахунку за січень–лютий 2012 року», - переконані у фракції «УДАР».
 
Крім того, через зниження температури та масові прориви інженерних теплових мереж низка мікрорайонів столиці певний час знаходились без опалення та гарячого водопостачання. За таким умов фракція «УДАР» у Київраді закликає владу видати розпорядження також щодо перерахунку послуг із надання централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)