Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАндріївський узвіз став жертвою махінаторів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Андріївський узвіз став жертвою махінаторів

Столична прокуратура почала досудове розслідування за фактом розкрадання бюджетних коштів під час реставрації Андріївського узвозу

Компанія-підрядник з виконання робіт із реставрації проїжджої частини на Андріївському узвозі незаконно заволоділа бюджетними коштами на суму понад 1,3 млн грн.

Посадові особи компаній підробили витрати разом із субпідрядником і представили фальшиві накладні замовнику, яким в даному випадку виступало Головне управління капітального будівництва Київської міської державної адміністрації.

За даним фактом порушено кримінальну справу. Інформацію про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато розслідування за ст. 15, ч. 5 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та ч. 1 ст. 366 «Службова фальсифікація».

Нагадаємо, КМДА уклала договір на 34,6 млн грн з ТОВ «В-Б-С» на реконструкцію Андріївського узвозу. Згідно з договором, компанія мала виконати роботи першої черги будівництва – реконструкція інженерних мереж, впорядкування і озеленення вулиці з реконструкцією дорожнього покриття.

Відкриття реконструйованого Андріївського узвозу відбулося 4 червня. Проте Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Києві заборонила вводити Андріївський узвіз в експлуатацію.

Під час перевірки, зокрема, було зафіксовано виконання будівельних робіт на фасадах будівель на 80%, тротуарах – на 90%, а на інженерних мережах лише на 70%.

Джерело: Дзеркало тижня

 
Коментарі (0)