Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБюджет Києва за 8 місяців перевиконано на 3,5 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Бюджет Києва за 8 місяців перевиконано на 3,5 млрд грн

Бюджет столиці перевиконано на 3,5 млрд грн, тому депутати Київради внесли зміни до чинної редакції бюджету Києва на 2016 рік.
Бюджет столиці перевиконано на 3,5 млрд грн, тому депутати Київради внесли зміни до чинної редакції бюджету Києва на 2016 рік., повідомили у прес-службі Київради.
 
“Цього року в нас дійсно безпрецедентне перевиконання бюджету. Якщо у липні ми говорили про суму в 2,3 мільярди гривень, то сьогодні перевиконання становить понад 3,5 мільярдів гривень. Такі цифри вдалося отримати за рахунок чотирьох факторів: збільшення надходжень від плати за землю, єдиного податку, податку на прибуток підприємств та ПДФО. А це свідчить про те, що місто рухається у правильному напрямку. Разом з тим, у нас є можливість дещо підкоригувати бюджет міста Києва”, — зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.
 
Так, за рахунок перевиконання дохідної частини бюджету столиці, пропонується збільшити видатки загального фонду Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) на покриття КП “Київкомунсервіс” за послуги з вивезення твердих побутових відходів у сумі 25 млн грн.
 
Також закладено 55,2 млн грн на фінансову підтримку підприємств з обслуговування житлового фонду у зв’язку з підвищенням розміру мінімальної заробітної плати і тарифів на електроенергію.
Окрім того, планується виділити 4,6 млн грн Секретаріату Київської міської ради на забезпечення web-трансляції засідань постійних комісій Київради в режимі реального часу. Ще одна складова коригування бюджету на 2016 рік — перерахунок боргів столиці. Зокрема йдеться про анулювання облігацій внутрішньої місцевої позики серії G Київської міської ради у сумі 1,915 млрд грн. Таке погашення дозволить щодня економити місту 800 тис. грн на сплаті відсотків.

“За відповідні зміни проголосували 67 депутатів”, — йдеться в повідомленні. 

 
Коментарі (0)