Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБлизнюк порозумівся з Литвином щодо Андріївського узвозу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Близнюк порозумівся з Литвином щодо Андріївського узвозу

Анатолій Близнюк та Володимир Литвин висловилися за створення комісії, яка розслідувала б обставини забудови на Андріївському узвозі

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк та голова Верховної Ради України (ВР) Володимир Литвин висловилися за створення комісії, яка розслідувала б обставини забудови на Андріївському узвозі та інших історичних місць столиці. Також комісія має посприяти ліквідації раніше прийнятих Київрадою рішень про надання земельних ділянок в приватну власність.

Про це Анатолій Близнюк заявив у ході «години питань до уряду» у ВР.

«Є різні рівні влади, і давайте приймати рішення. Я розумію, що колись хтось землю розібрав, а тепер нею торгує. Давайте приймати рішення, і ви знаєте як», - заявив Близнюк.

У свою чергу Володимир Литвин заявив: «Треба підтримати цю пропозицію і створити комісію. Нехай предметно вивчать це питання».

Зазначимо, у ВР зареєстрований проект постанови № 10327 «Про утворення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин порушення Конституції України, Земельного кодексу України та законів України, прийняття протиправних рішень Київською міською радою в період з 2007 по 2010 роки».

Нагадаємо, компанія забудовник «ЕСТА Холдинг» (входить в структуру СКМ), нібито без відповідних дозволів знесла декілька споруд на Андріївському узвозі для подальшого будівництва там бізнес-центру «Андріївський». Як повідомляли ЗМІ, це сталося на минулих вихідних, проте в КМДА стверджують, що не знали про знесення трьох будинків. А голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригінець заявляв, що планується побудувати понад 10 нових будинків, у тому числі 8-поверховий бізнес-центр.

 

Джерело – РБК-Україна

 
Коментарі (0)