Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГБСА готується до реконструкції
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

БСА готується до реконструкції

У питанні комплексної реконструкції очисних споруд БСА зрушення. Підготовка до реалізації першого етапу проекту розпочнеться до 1 вересня.

Підготовка до реалізації першого етапу проекту комплексної реконструкції очисних споруд Бортницької станції аерації розпочнеться до 1 вересня. Про це заявив Віце-прем`єр-міністр  – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, - повідомляє прес-служба відомства.

Окрім того, очільник Мінрегіону зазначив, що до кінця року буде забезпечено підготовку усіх сторін до підписання кредитної угоди між урядами Японії та України для подальшої її ратифікації Верховною Радою України.

Нагадаємо, Уряд Японії має намір надати кредит під проект реконструкції станції аерації у розмірі 110 млрд Єн, що є еквівалентом 1,1 млрд дол. Кредит надається на 40 років під 0,1% та з можливістю відстрочки платежу на 10 років. Окрім того, умовами кредитування передбачено і використання найновітніших японських технологій та обладнання.

Зі свого боку українська сторона забезпечить співфінансування проекту у розмірі понад 350 млн грн за рахунок коштів екологічного фонду Міністерства екології.

Реалізація проекту дозволить всі споруди механічної очистки БСА розмістити в закритих корпусах та збудувати лінію деодерації повітря, яка буде обладнана спеціальними фільтрами.

 
Коментарі (0)