Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняБудівництво столичних мостових переходів активізується
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Будівництво столичних мостових переходів активізується

Будівництво Подільського мостового переходу в Києві продовжиться в листопаді 2012 року, протяжність переходу повинна скласти близько 7 км.

Про це в ході неформальної зустрічі з журналістами повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«У цьому році, в листопаді, ми відновимо будівництво цього мосту, і змонтуємо максимум в грудні цей проліт», - повідомив Олександр Попов, маючи на увазі недобудовану верхню частину конструкції моста.

За його словами, таким чином, перший етап будівництва моста буде завершений, і в результаті на правому березі Дніпра пройде естакада навіть по тих територіях, які сьогодні зайняті різними підприємствами.

Посадовець зазначив, що коли будівництво переходу буде завершено, він об'єднає в собі відразу декілька транспортних функцій: по ньому пройде автомобільний рух, метро, ​​велосипедні доріжки і тротуари для пішоходів. Ширина моста дозволить прокласти на ньому по чотири автомобільні смуги в кожному напрямку.

Голова КМДА підкреслив, що київська влада сподівається на фінансову підтримку уряду, яка очікується ще в цьому році. Крім того, він зазначив, що сьогодні Національним агентством інвестицій розглядається питання про залучення фінансових коштів уряду Китаю: «Ви знаєте, що у нас підписаний договір між урядом України та Китаю щодо можливості залучення ... значних ресурсів для будівництва інфраструктурних проектів. Сьогодні Нацагентство з питань інвестицій ... допрацьовує варіант, щоб частково гроші пішли на будівництво цієї споруди».

Також Олександр Попов повідомив, що на сьогодні в будівництво подільського мостового переходу вже вкладено 600-700 млн грн, а для його повного завершення необхідно витратити ще близько 1,5 млрд грн. Велика частина коштів була спрямована з держбюджету.

Подальший розвиток будівництва буде прямо залежати від можливості залучення інвестиційних коштів.

РБК-Україна

 
Коментарі (0)