Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНезабаром кияни отримають новий міст
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Незабаром кияни отримають новий міст

Необхідність спорудження мостового переходу через Дніпро та суміщеної з ним лінії метрополітену назріла 25 років тому.

Будівництво мосту через Дніпро у Києві завершиться у 2014 році. Вже в наступному році по ньому пройде перший автомобільний транспорт з лівого на правий берег, передає прес-служба КМДА.

«Необхідність спорудження мостового переходу через Дніпро та суміщеної з ним лінії метрополітену назріла 25 років тому. Тоді реалізацію цього об`єкта було визначено генеральним планом міста на 1985-2005 років, а згодом - генпланом на 2005-2020 років. Останнім часом темпи зведення набирають все більших обертів: два роки тому здано в експлуатацію першу чергу будівництва. В наступному році планується запуск другої черги зведення Подільсько-Воскресенського мостового переходу», - йдеться у повідомленні прес-служби.

У КК «Київавтодор» повідомили, що роботи з будівництва мостового переходу виконуються із незначним відхиленням від плану, яке найближчим часом в обов'язковому порядку буде надолужено. «Мостовий перехід має бути повністю зведеним у 2014 році, - повідомив гендиректор «Київавтодору» Георгій Глінський. - Його довжина від вул. Межигірської до бульвару Перова становитиме 7,04 км. На сьогодні побудовано близько 3 км ділянки. Тобто майже половина. Тут вже укладено гідроізоляцію та частково асфальт.

Наразі триває монтаж металоконструкцій арки-переправи через Дніпро. На сьогодні змонтовано чотири секції, монтаж 5-ої та 6-ої заплановано на жовтень цього року. У 2013 році планується запустити другу чергу будівництва мосту - на ділянці від вул. Набережно-Хрещатицької до бульвару Перова». 

 
Коментарі (0)