Рус Укр
ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГЧерез технічні збої у платіжках киян не буде призначеної субсидії
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Через технічні збої у платіжках киян не буде призначеної субсидії

Через некоректну роботу програмного забезпечення «Житлові субсидії», в платіжках за послуги ЖКГ, які отримають кияни в листопаді, чи не з'явиться розміру призначеної субсидії
Громадянам, які за жовтень сплатять житлово-комунальні послуги у повному обсязі, буде здійснено перерахунок з урахуванням суми субсидії. Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов, повідомляє прес-служба КМДА.
 
Через некоректну роботу програмного забезпечення „Житлові субсидії“ та у зв’язку із внесеними змінами у порядок призначення житлової субсидії, у платіжках за послуги ЖКГ, які отримають кияни у листопаді, не буде відображено розміру призначеної субсидії.
 
При цьому у КМДА запевняють, що споживачам не варто перейматися. Після усунення вказаного недоліку у квитанціях субсидіантів буде відображено суму призначеної субсидії за два місяці: жовтень та листопад. Таким чином буде здійснено перерахунок з урахуванням суми субсидії.
 
“Так, до прикладу, якщо субсидія за жовтень склала 300 грн, а за листопад — 350 грн, то у наступній платіжці (за листопад) субсидія буде складати 350 грн + 300 грн = 650 грн. Якщо із тих чи інших причин громадянин не зміг оплатити комунальні послуги за жовтень у повному обсязі, через що виникла заборгованість, це ніяк не вплине на подальше призначення субсидії”, — прокоментував директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.
 

За його словами, субсидіантам, які користувалися субсидією у неопалювальний (літній) період, перерахунок на опалювальний період буде проведений автоматично, без повторного звернення. А ті сім’ї, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, матимуть змогу оформити її аж до кінця грудня. У цьому разі субсидія все одно буде призначена від початку опалювального сезону. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Листопада 2018 p. 21:03
"Працездатним хворим треба звернутися на Комісію..." ------------------------------------------------------По моєму, якщо такий хворий подав Заяву і Декларацію на субсидію , і підтвердив документально свою хворобу, то собес вже без ніяких додаткових заяв має призначати Комісію, якщо вважає це за потрібне.