Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГДо 2025 року столичні промзони перемістять на Троєщину та Осокорки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

До 2025 року столичні промзони перемістять на Троєщину та Осокорки

Проектом генерального плану розвитку Києва до 2025 р. визначено нові території для розміщення промислових підприємств на Осокорках і Троєщині.

У Києві до 2025 р. планується реструктуризувати деградовані промислові території екологічно шкідливих підприємств, повідомляє прес-служба КО «Інститут генерального плану м. Києва».

«У столиці існують небезпечні хімічні підприємств з 500-метровими санітарно-захисними зонами, які необхідно перепрофілювати», - заявив начальник комунальної організації «Інститут генерального плану м. Києва» Сергій Броневицький, нагадавши, що деградовані промислові території заводів «Радикал», «Хімволокно» та інших екологічно шкідливих підприємств ще й неефективні для міського бюджету.

Проектом нового генерального плану розвитку Києва до 2025 р. передбачена реструктуризація таких територій із залученням інвестицій для їхньої санації й наступного формування громадсько-ділової забудови, озеленення. На частині територій - громадсько-житлової забудови.

Для формування індустріальних парків і кластерів зберігається понад 5 тис. га виробничих територій. Проектом генерального плану розвитку Києва до 2025 р. визначено нові території для розміщення промислових підприємств на Осокорках і Троєщині. Виробничі зони з можливістю розміщення тут цехів і виробництв київських підприємств визначені й у передмісті.

Раніше також повідомлялося, що генплан Києва передбачає до 2025 р. збільшити кількість робочих місць на 46,7% - до 1,98 млн.
 

 
Коментарі (0)