Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДва райони столиці кинули під холодний душ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Два райони столиці кинули під холодний душ

Близько двох тижнів мешканці двох районів столиці перебуватимуть без гарячого водопостачання. Заходи пов'язані з гідравлічними випробуваннями на тепломережах.

Мешканці столичних житлових масивів «Відрадний» та «Академмістечко» близько двох тижнів пробудуть без гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Компанія пояснює відключення гарячого водопостачання проведенням гідравлічних випробувань на мережах теплопостачання у рамках підготовки до опалювального сезону 2014-15 років.

«В частині Солом`янського району на мережах від районної котельні «Відрадний», які обслуговують житловий масив «Відрадний», гідравлічні випробування триватимуть з 29 квітня по 13 травня» - зазначається у повідомленні.

Окрім того, уточнюється, що випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах: проспекту Космонавта Комарова, Відрадного, бульвару Івана Лепсе;

вулиць: Академіка Білецького, Борщагівської, Миколи Василенка, Виборзької, Гарматної, Героїв Севастополя, Михайла Донця, Машинобудівної, Метробудівської, Новопольової, Суздальської, Василя Чумака, Миколи Шепелєва, Генерала Тупикова, Героїв Севастополя, Бориславської, Академіка Каблукова, Качалова, Ніжинської, Академіка Стражеска.

Також зауважується, що з 29 квітня по 13 травня проводитимуться гідравлічні випробування і в частині Святошинського району на мережах від районної котельні «Центральна», які обслуговують житловий масив «Академмістечко».

«Випробування теплових мереж на Академмістечку здійснюватимуться у межах: бульвару Академіка Вернадського, проспекту Академіка Палладіна, провулку Приладного;

вулиць: Миколи Краснова, Біличанської, Академіка Кржижановського, Генерала  Наумова, Ірпінської, Феодори Пушиної, Семашка, Серпової, Василя Стуса, Яснополянської» - уточнюється у повідомленні.

Нагадаємо, гідравлічні випробування проводитимуться з квітня до вересня поетапно в окремих мікрорайонах столиці.

Раніше «Україна Комунальна» повідомляла про початок проведення гідравлічних випробувань в межах Голосіївського, Подільського та Святошинського районів.

 
Коментарі (0)