Рус Укр
ГоловнаКиївські будніВодопостачанняФранція прокредитує проекти модернізації систем водопостачання в Києві та Луганській області
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Франція прокредитує проекти модернізації систем водопостачання в Києві та Луганській області

Кабінет міністрів України підписав рамкову угоду з урядом Франції про кредитному фінансуванні проектів з модернізації систем водопостачання в Києві та Луганській області на суму EUR70 млн кожен
Кабінет міністрів України підписав рамкову угоду з урядом Франції про кредитному фінансуванні проектів з модернізації систем водопостачання в Києві та Луганській області на суму EUR70 млн кожен, про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
Згідно з проектом розпорядження Кабміну про підписання рамкового договору, концесійний казначейський кредит в розмірі EUR70 млн буде спрямовано на реконструкцію об'єктів водопостачання Дніпровської і Деснянської водопровідних станцій.
 
За рахунок другого кредиту на суму EUR70 млн грн буде профінансовано проект реконструкції інфраструктури видобутку і розподілу питної води КП "Попаснянський районний водоканал". В результаті модернізації планується досягти обсягів потоку води 135 тис. Куб. м / добу, що дозволить забезпечити питною водою понад 20 населених пунктів.
 
За умовами договору кредит надається на 40 років, включаючи 15-річний пільговий період. Ставка по кредиту складає 0,0092% річних. Умовою надання коштів є придбання у Франції товарів та послуг на суму не менше 70% від суми кредиту для реалізації проекту.
 
Крім того, для отримання кредиту контракти між французькими постачальниками і виконавцем реалізації проекту повинні бути прийняті до виконання до кінця 2022 року, а кредит обраний до кінця 2026 року.
 

В результаті реалізації проекту буде забезпечено безперебійне постачання якісної питної води населення і підприємства на підконтрольній уряду території України міста Попасна, Гірське, Золоте, Станиця Луганська, селища міського типу Нижня, Тошківка, Врубівка, Малорязанцево, Вовчоярівка, Новотошківське, селища Розквіт, Лоскутовка, Підлісне , Устинівка, села Верхня Вільхова, Нижня Вільхова, Гребля, Ніжньотепле, Артема, Боброве, Золотарівка. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
15 Травня 2021 p. 02:50
Щодо водопостачання, то плата за гарячу воду має нараховуватись по нормі, а не по будинковому лічильнику. А у графу "Перерахунок" не може вноситись сума із знаком "+". Бо ці перебільшення порушують Конституцію України, оскільки змінюють попередній стан нарахувань у бік погіршення. Це стосується ТОВ "Євро-Реконструкція" ( м.Київ, Дарницький район).