Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняГеографія відключень гарячої води у столиці зростає
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Географія відключень гарячої води у столиці зростає

У столиці впродовж минулої доби від гарячого водопостачання було відключено ще 35 будинків. Таким чином, сьогодні без гарячої води майже 9 тис. споживачів, а це більше половини абонентів, яким надає послуги «Київенерго».

Майже дев’ять тисяч столичних споживачів сьогодні перебуває без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 1 серпня 2014 року загалом у Києві без гарячого водопостачання залишається 8852 споживача, що складає 56,65% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги компанія» - йдеться у повідомленні.

Зокрема, без ГВП внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 7382 споживача, серед них — 401 в Голосіївському, 67 в Дарницькому, 1844 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 1084 в Оболонському, 989 в Подільському, 12 в Печерському, 582 в Святошинському, 1578 в Солом`янському, 770 в Шевченківському районах.

У результаті пошкоджень на мережах без ГВП залишається 174 споживача: 15 в Голосіївському, 1 в Дарницькому, 6 в Дніпровському, 35 в Оболонському,  109 в Солом`янському, 8 в Шевченківському районах.

Внаслідок планових ремонтних робіт у тепловому тимчасово без ГВП залишається 163 споживача: 30 в Голосіївському, 1 в Дарницькому, 4 в Печерському, 85 в Подільському, 11 в Святошинському, 32 в Шевченківському районах.

Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключено 331 споживача — 29 в Голосіївському, 5 в Дарницькому, 6 в Оболонському, 35 в Печерському, 256 в Солом`янському районах.

У результаті проведення гідравлічних випробувань без ГВП залишається 802 споживача. Серед них 745 в Святошинському, 57 в Шевченківському районах.

Зауважимо, станом на вчора, 31 липня, у Києві від гарячого водопостачання було відключено 8817 споживачів. Таким чином, за минулу добу без гарячої води залишилося ще 35 будинків.

 
Коментарі (0)