Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїГроші на реконструкцію БСА «осіли» в гаманцях посадовців
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Гроші на реконструкцію БСА «осіли» в гаманцях посадовців

У ході дослідчої перевірки встановлено, що бюджетні кошти на реконструкцію Бортницької станції, були привласнені посадовцями зазначеного підприємства та розтрачені на інші цілі.

Київською прокуратурою захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері порушено кримінальну справу відносно посадових осіб ТОВ «Берлінвассер Інтернаціональ-Ост» щодо нецільового використання ними бюджетних коштів та їх привласнення у розмірі понад 4 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

У ході дослідчої перевірки встановлено, що бюджетні кошти, виділені за результатами тендеру 2009 року Головним управлінням капітального будівництва в м. Києві КМДА на реконструкцію споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництва технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції,  були  привласнені посадовцями зазначеного підприємства та розтрачені на інші цілі.

Розслідування кримінальної справи доручено слідчому Київської прокуратури захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері.

Нагадаємо,  17 січня в 0 год. 30 хв.на підвідному Лівобережному каналізаційному колекторі Д=3000 мм в районі насосної станції І-го підйому Бортницької станції аерації у Дарницькому районі сталася аварія.

Виникнення такої аварії пов’язане з повним зносом введених в експлуатацію у 1965 році споруд і обладнання I черги станції, які потребують докорінної реконструкції та переоснащення.

Для локалізації аварії і недопущення витоку неочищених каналізаційних стоків на прилеглу територію були прийняті екстрені заходи з переведення каналізаційних стоків на інші колектори. Це дозволило попередити вилив неочищених стічних вод, у тому числі в водні об’єкти Дніпровського каскаду.

Для ліквідації наслідків аварії на підводному Лівобережному каналізаційному колекторі Бортницької станції аерації та забезпечення безперебійного прийняття каналізаційних стоків з резервного фонду міського бюджету виділять 16,9 млн грн, з яких 5,6 млн грн – ремонтно-відновлювальні роботи на пошкодженому колекторі, а решту –  на заміну пошкодженого обладнання.

Джерело - УНН

 
Коментарі (1)
Андрій Осадчий
15 Березня 2012 p. 15:59
и типа Валерчик тут не пр чем, он мягкий и пушистый...это все упыри из Берлинвассе украли....классический ход...хотя Берлинвассе тоже не пустой звук для Валерчика