Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійЯк столичний Майдан змінить імідж
Новини ЖКГ
20 Вересня 2024 p.
19 Вересня 2024 p.
17 Вересня 2024 p.
16 Вересня 2024 p.
13 Вересня 2024 p.
12 Вересня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Як столичний Майдан змінить імідж

Одразу після перестрілок на Майдані активісти заговорили про його реконструкцію. В мерії пропонують не лище ремонт головної площі країни, але й про повну зміну іміджу.

В Київській міській державній адміністрації пропонують повну зміну іміджу Майдану. Крім того, в мерії говорять, що ремонт Майдану Незалежності назрів давно. Про це повідомляє Укрінформ.

«Міняти покриття на Майдані треба було не пізніше за найближчі два роки - воно і без мітингувальників зіпсувалося. На вул. Грушевського також планували знімати усю бруківку для зміни комунікацій і ремонту дорожнього покриття», - сказав заступник голови КМДА Михайло Кучук. Один із авторів проекту Майдану Незалежності архітектор Сергій Бабушкін відзначив, що перш ніж говорити про ремонт, треба досконально перевірити усі конструкції, які могли постраждати під час нещодавніх подій. На думку головного архітектора Києва Сергія Целовальника, площа має бути зручною для людей і максимально озелененою. А на місці «Глобуса» краще всього зробити паркінги.
 
Архітектори також пропонують розділити транспорт і пішоходів, або ж добудувати на Майдані усе задумане спочатку: реконструювати готель «Україна», який мав стати у вигляді прапора України з шпилем, а під «Глобусом» і біля готелю зробити парковки. І усе це зв'язати з урядовим кварталом і метро.
 
Крім того, архітектори пропонують при відновленні Будинку профспілок створити на першому поверсі музей подій Євромайдану, а на сходинках, що ведуть до Жовтневого палацу з боку Будинку профспілок, - стіну пам'яті усіх загиблих, поруч - невелику міжконфесійну капличку, в якій люди могли б помолитися.
 
Коментарі (0)