Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиян тимчасово залишать без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киян тимчасово залишать без гарячої води

З 18:00 6 травня постачання гарячої води буде припинено на житлових масивах Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора, Печерськ.

З 7 по 21 травня 2012 року ПАТ «Київенерго» проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Печерського, Голосіївського та Дніпровського районів. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі компанії. 

У зв’язку з цим з 18:00 6 травня постачання гарячої води буде припинено на житлових масивах Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора, Печерськ. 
 
Зокрема, випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах:
 
- вулиць Промислової, Кіквідзе, бульвару Дружби народів, вулиць Чеської, Чигоріна, Щорса, провулків Лабораторного та Госпітального, бульвару Лесі Українки, вулиці Шовковичної, провулку Козловського, вулиць Круглоуніверситетської, Банкової, Лютеранської, Ольгинської, Інститутської, Садової, Михайла Грушевського, Паркової дороги, Кріпосного провулку, Кловського узвозу, вулиць Московської, Кутузова, Арсенальної площі, вулиці Івана Мазепи (частина Печерського та Голосіївського районів);
 
– Деревообробного провулку, Наддніпрянського шосе, бульвару Дружби Народів, вулиць Ентузіастів, Березняківської, Дніпровської і Русанівської набережних (частина Печерського, Голосіївського і Дніпровського районів).
 
Випробування проводитимуться тепломережною водою, охолодженою до температури не вищою ніж 40оС, з підвищеним на 25% тиском, що відповідає нормативам. Це дозволить виявити максимально можливу кількість пошкоджень та ліквідувати їх, запобігши таким чином їхній появі під час опалювального сезону. Через виявлені пошкодження подача гарячої води може затримуватися на час, необхідний для їхнього усунення, про що «Київенерго» додатково повідомить житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО).
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)