Рус Укр
ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКиянам презентували нові розрахунки за гарячу воду та опалення
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам презентували нові розрахунки за гарячу воду та опалення

У столиці ПАТ «Київенерго» сьогодні презентувало для своїх споживачів нові, зручніші платіжки за послуги з опалення та гарячого водопостачання. Крім того, розрахунки нового зразка будуть впроваджені вже цього місяця для близько 600 будинків.

ПАТ «Київенерго»  сьогодні презентувало новий бланк нової платіжки за послуги з опалення та гарячого водопостачання. Участь у створені нового бланку також брали і кияни. Про це йшлося під час прес-конференції щодо поетапного впровадження нових розрахунків за теплоносії, передає кореспондент «України Комунальної».

Одним із нововведень, які підтримали кияни є збільшена у платіжці кількість рядків для заповнення показань декількох лічильників гарячої води замість однієї.

Вже цього місяця нову платіжку отримають понад 80 тис. мешканців 603 будинків Києва, які обслуговують ОСББ та ЖБК.

Жителям Києва, чиї будинки знаходяться в управлінні комунальних житлових підприємств, «Київенерго» розішле нові платіжки в кінці 2015-го – на початку 2016 років.

«Раніше рахунки формувалися та розповсюджувалися Головним інформаційно-обчислювальним центром (ГІОЦ). В липні минулого року, після змін законодавчого поля, компанія «Київенерго» набула статусу виконавця послуг з опалення та гарячого водопостачання для населення та розпочала створення власної бази даних клієнтів та підготовку до переходу на формат розрахунків на зразок того, який використовують європейські теплові оператори», - зауважують представники «Київенерго».

Натисність для збільшення



 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
12 Серпня 2015 p. 14:14
Якщо у квартирі немає лічильника гарячої води (ГВ), то оплата за ГВ може нараховуватись відповідно до норм споживання. Але шахрайство полягає у тому, що норми споживання при цьому беруть старі (більші), а ціну на ГВ -- нову (також більшу). Невже таке очевидне шахрайство вже більше року відбувається без участі держави?