Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиянам пропонують «скинутися» на встановлення будинкових лічильників тепла
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам пропонують «скинутися» на встановлення будинкових лічильників тепла

Столична влада пропонує киянам не чекати виділення коштів з бюджету на встановлення будинкових лічильників тепла. У мешканців столиці є можливість облаштувати будинок лічильником ще цієї зими, проте доведеться оплатити монтажні роботи.

Влада Києва пропонує мешканцям оплатити роботи з проектування та встановлення будинкових лічильників тепла, якщо ті бажають обладнати будинок приладом обліку до кінця опалювального сезону. Про це повідомив заступник очільника Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

За його словами, таким чином мешканці міста зможуть заощадити на платі за тепло вже в ході поточного опалювального сезону. Адже, для затвердження інвестиційної програми на облаштування лічильників у будинках необхідно чекати до кінця наступного року. Саме тоді, всі роботи будуть проводитись за рахунок коштів з бюджету.

«Ми вже сформували проект програми на 2016 рік. Більше того, ми маємо пропозицію для мешканців, які хочуть встановити лічильник та платити за тепло менше вже зараз. Місто готове взяти на себе вартість лічильника, а роботи з проектування й встановлення можуть оплатити мешканці. Це можливість вибору для людей: або чекати кінця 2016 року, коли місто зможе виконати ці роботи за кошти бюджету, або зібрати кошти з сусідами і мати меншу плату за тепло вже протягом цього опалювального сезону. Адже окупність лічильника дуже висока, а в цьому випадку люди оплатять лише роботи з його проектування й встановлення. Місто бере на себе організаційні питання», - сказав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київенерго» встановило у столиці 3 тис. приладів обліку. Враховуючи 1140 вузлів, які встановлює цьогоріч міська влада, майже 90% мешканців столиці в цьому опалювальному сезоні сплачуватимуть за централізоване опалення за показниками будинкових приладів обліку тепла. У столиці залишилося встановити ще близько 2 тисяч лічильників.

 
Коментарі (3)
Санечка В.5
03 Грудня 2015 p. 10:52

Пантелеева сливают? Почему не Кличко выступил с этим предложением? Боится? Конечно, проще Пантелеева бросить на разрыв киевлян, а потом он такой в костюме на голубом вертолёте, скажет, что деньги нашли и это была шутка. К гадалке не ходить так и будет.

Читатель2
03 Грудня 2015 p. 11:09
Сразу огласите весь список. На что еще сбрасываться? Власть, б*л*я!!!
Читатель2
03 Грудня 2015 p. 11:09

.