Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаДля повного обліку тепла столиці не вистачає близько 2 тис. лічильників
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Для повного обліку тепла столиці не вистачає близько 2 тис. лічильників

У Києві для повного забезпечення споживачів вузлами обліку тепла, лишилося встановити близько 2 тисяч приладів. У цьому році ПАТ "Київенерго" виконало свої зобов'язання зі встановлення 3 тис. лічильників теплової енергії достроково.

У столиці залишилося встановити ще близько 2 тисяч будинкових вузлів обліку тепла. Про це під час прес-конференції повідомив директор СВП «Київські теплові мережі» Євген Глушак.

«В умовах складної економічної ситуації та зростання тарифів ми пішли назустріч своїм клієнтам і забезпечили їх прозорим обліком теплоенергії. Перш за все, це можливість впливати на обсяги споживання тепла, зменшувати його за рахунок заходів із енергозбереження. У 2016 році компанія працюватиме над тим, щоб забезпечити такою можливістю всі столичні будинки. Для цього лишається встановити ще близько 2 тис. вузлів обліку тепла», - зазначив він.

Примітно, ПАТ «Київенерго» достроково закінчило встановлення 2 тис. будинкових вузлів обліку теплоенергії за рахунок інвестпрограми 2015 року. Окрім цього, компанія встановила ще 1 тис. приладів обліку, надавши споживачам можливість розраховуватися за фактичними показаннями вже в цьому році.

Таким чином, «Київенерго» встановило у столиці 3 тис. приладів обліку, незважаючи на колосальний обсяг робіт і стислі терміни.

Враховуючи 1140 вузлів, які встановлює цьогоріч міська влада, майже 90% мешканців столиці в цьому опалювальному сезоні сплачуватимуть за централізоване опалення за показниками будинкових приладів обліку тепла.

Нагадаємо, у Києві споживачі за жовтень збільшили суму прострочених платежів за гарячу воду та опалення майже на 200 млн грн. Загальна сума боргу станом на початок листопада складала близько 1,5 млрд грн.

 
Коментарі (0)