Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКияни скоротили обсяги споживання води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни скоротили обсяги споживання води

Цього року мешканці столиці стали споживати менше води. У порівнянні з минулим, її використали на мільйони кубометрів менше. Загалом, за останні 10 років обсяг спожитої киянами води скоротився на 36%.

За півріччя 2014 Київ спожив майже 143 млн кубометрів питної води. Це майже на 7 млн м куб. менше, аніж за аналогічний період минулого року. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київводоканалу».

Згідно з підсумками півріччя 2014 року, за шість місяців споживачам було подано в мережу 142,7 млн м куб. води.  Зокрема, Дніпровською водопровідною станцією – 36,3 млн м куб., Деснянською – 90 млн м куб., артезіанськими насосними водопровідними станціями – 16,4 млн м куб., з яких через бюветні комплекси – 30 тис. м куб. Середньодобова подача становила близько 790 тис м куб. питної води.
 
«У порівнянні з аналогічним періодом минулого року обсяг спожитої води зменшився майже на 7 мільйонів кубометрів, а взагалі протягом 10-ти років: за період з 2004 по 2014 роки подача води скоротилася приблизно на 36%», – підсумували у прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Рада створила тимчасову слідчу комісію, яка буде перевіряти діяльність природних монополій з енерго-, газо - і водопостачання. ТСК розбереться, де в складі тарифів є реальні витрати, а де – корупційна складова.
 
Коментарі (0)