Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКияни слідкуватимуть за відновленням комунальних послуг онлайн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни слідкуватимуть за відновленням комунальних послуг онлайн

Кияни зможуть прослідкувати за тим, чи є аварійні ситуації у їхньому будинку, хто несе відповідальність за проведення робіт, як вони проходять та коли будуть усунені. Такі можливості відкриває запровадження «Карти відновлення комунальних послуг».

Для оперативного контролю з боку мешканців за проведення аварійних та планових ремонтних робіт у Києві міська влада запровадила «Карту відновлення комунальних послуг». Це інтерактивний сервіс, який дозволяє в режимі онлайн відслідкувати стан відновлення комунальних послуг, які тимчасово припинені у результаті аварійних пошкоджень та планових робіт. На цьому наголосив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, - повідомляє прес-служба КМДА.

«Використовуючи ці карти, кияни матимуть змогу дізнатися про наявність аварійної ситуації у своєму будинку, відповідального та орієнтовні терміни її усунення. Частота оновлення даних дозволяє кожному користувачеві отримувати оперативну інформацію про хід проведення ремонтних робіт, а також орієнтовні дати відновлення послуги», – зазначив пан Пантелеєв.

За його словами, на карті відображено стан робіт з відновлення електропостачання, опалення, холодного та гарячого водопостачання, робіт на каналізаційних мережах. У перспективі до цього переліку будуть додані розділи щодо дорожніх та ліфтових робіт, а також газопостачання.

Окрім того, посадовець додав, що мешканці можуть долучитися до створення карти, залишивши звернення за телефоном міського контакт-центру 1551 та диспетчерської з питань житлово-комунального господарства – 1557, або ж надіславши пропозиції на електронну скриньку support@1551.gov.ua.

З картою відновлення комунальних послуг можна ознайомитися на головній сторінці офіційного веб-порталу Київської міської державної адміністрації.

 
Коментарі (0)