Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКияни заборгували за тепло більше 2,1 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни заборгували за тепло більше 2,1 млрд грн

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед «Київенерго» станом на 1 листопада 2016р. склала майже 2 млрд 167 млн грн.
 
 
Найбільш критична ситуація з розрахунками за тепло, опалення та гарячу воду зберігається у житловому фонді комунальної форми власності Шевченківського (258,5 млн грн) та Голосіївського (152 млн грн) районів.
 
Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед Київенерго мають житлово-експлуатаційні організації та населення – 867,5 млн грн та 876,9 млн грн відповідно.
 
Стан розрахунків усіх споживачів за тепло, опалення та гарячу воду на 1 листопада 2016 року
 
 
Розрахунки населення
 
Сумарна заборгованість населення за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання перед «Київенерго» станом на 1 листопада 2016 року склала 876,9 млн грн. Заборгованість населення столиці безпосередньо за опалення склала 570,4 млн грн, а сума боргів за гарячу воду – 306,5 млн грн.
 
Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги Компанії накопичили споживачі Подільського району – більш 1 млн 712,5 тис. грн (вул. Вишгородська, 45),Оболонського району – 1 млн 247,5 тис. грн (вул. Маршала Тимошенка, 13а) та Печерського району – 1 млн 61,6 тис. грн (вул. Щорса, 44 а). 
 
Коментарі (2)
Коля Пухов
30 Листопада 2016 p. 21:43
У Києві, у Дарницькому районі, у хрущовках відключили газ, причому , усім підряд,- боржникам і неборжникам. Вже всякі пакості були, а такого ще не було.
Коля Пухов
14 Грудня 2016 p. 22:26
Невже на платіжках не можна відвести достатньо місця спеціально для касового відбитку? Щоб відбиток не накладався на інший текст або рекламу? Чомусь із касовим відбитком у Ощадбанку завжди проблема: або його ставлять на окремому сіренькому папіросному папірці із дірочками майже нерозбірливо, або на квитанції поверх інших записів та нарахувань, - тоді вже нерозбірливими стають також і ці записи.