Рус Укр
ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКиянка отримала платіжку за опалення на 53 тисячі гривень за місяць
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянка отримала платіжку за опалення на 53 тисячі гривень за місяць

Мешканка багатоповерхівки на Лівому березі столиці отримала платіжку на суму 52 932,18 грн за опалення 4-х кімнатної квартири площею 127,3 кв.м
Мешканка багатоповерхівки на Лівому березі столиці отримала платіжку на суму 52 932,18 грн за опалення 4-х кімнатної квартири площею 127,3 кв.м, інформацію про це підтвердили в КП "Київтеплоенерго".
 
"На жаль, повинні підтвердити, що ця інформація не фейкова і мешканка будинку за адресою: вул. Є. Сверстюка, 52-В дійсно отримала платіжку за опалення 4-кімнатної квартири з опалювальною площею 127,3 кв.м в січні 52 932,18 грн", - йдеться в повідомленні на сторінці КП "Київтеплоенерго" у Фейсбуці.
 
Підприємство відзнадо, що це не помилка і не технічний збій. Як пояснили в "Київтеплоенерго", таку платіжку киянка отримала, оскільки її квартира - єдина в будинку "без взятого на комерційний облік приладу обліку теплоенергії".
 
"Жителі квартир з лічильниками опалення оплачують тільки спожите тепло за показаннями своїх лічильників і опалення місць загального користування. А різниця, що утворюється між показаннями загальнобудинкового лічильника і сумарними показами всіх індивідуальних, нараховується жителям без індивідуального лічильника", - нагадали на підприємстві.
 

У КП "Київтеплоенерго" підкреслили, що з "точки зору закону нарахування за тепло правильне", але через соціальне значення послуги пообіцяли переглянути розрахунок і показники споживання. 

 
Коментарі (0)