Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиєву пообіцяли нові електромережі до кінця року
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Києву пообіцяли нові електромережі до кінця року

У столиці до кінця цього року планують відремонтувати п’ять електропідстанцій та перекласти 20 км електроліній. У «Київенерго» наголошують, що це сприятиме сталому електропостачанню в місті.

У Києві у цьому році планують замінити більше 20 км живильних кабельних електроліній до житлових будинків. Окрім того, у «Київенерго» обіцяють відремонтувати комплексний ремонт п'ятьох підстанцій 110 кВ. Що, в свою чергу, підвищить надійність і стабільність електропостачання столиці та покращить якість послуг, які надаються киянам. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«В цьому році «Київенерго» продовжило реалізацію програми ТОП-100, спрямовану на заміну найбільш застарілих та зношених ділянок електромереж. Мета цієї програми полягає у підвищенні надійності передачі електроенергії та забезпеченні стабільності її постачання. Зокрема, за програмою ТОП-100 здійснюється перекладення живильних кабельних ліній 0,4 кВ до житлових будинків за всією довжиною – цьогоріч заплановано перекласти 20,65 км цих комунікацій. Крім того, протягом поточного року передбачено проведення ремонтів на 20 електропідстанціях столиці напругою 35-110 кВ», - зазначають в компанії.

Так, до кінця року «Київенерго» виконає комплексний ремонт п'ятьох підстанцій 110 кВ («Лепсе», «Харківська», «Строітєльство», «Деснянська» та «СТ-2»), а також трьох підстанцій 35 кВ («Голосіївська», «Довженківська» та «СТ-1»). Поточні ремонтні роботи заплановано на 12 підстанціях 35-110 кВ («Протасівська», «Кабельна», «Лівобережна», «Святошино», «Пирогівська», «Станкозаводська», «Оболонь», «Центральна», «Теличка», «Русанівська», «Львівська» та «Єленівська»). Також до кінця поточного року загалом буде відремонтовано 45 розподільних пунктів 10 кВ та 697 трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ.

Окрім того, у компанії повідомили, що у цьому році зменшилась кількість пошкоджень кабельних та повітряних ліній 10кВ та 0,4 кВ майже на 20% відповідно до показників 2014 року. Загалом, цього річ, «Київенерго» ліквідувало майже 5,2 тис. пошкоджень електричних мереж, забезпечуючи стале електропостачання у місті. А з початку опалювального сезону, спеціалісти оперативно ліквідували 800 пошкоджень на електромережах.

«Зазначимо, що найбільша кількість аварійних виїздів була здійснена у райони старої забудови, де електричні мережі не розраховані на постійно зростаюче навантаження, пов'язане з постійним збільшенням споживання електроенергії мешканцями міста», - заявили в «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, зі столичних будинків крадуть прилади обліку тепла. За таких умов, мешканці цих будинків будуть розраховуватись за централізоване опалення за нормативами, а не фактичними показниками лічильників.

 
Коментарі (0)