Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗ київських будинків крадуть теплолічильники
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

З київських будинків крадуть теплолічильники

Зі столичних будинків крадуть прилади обліку тепла. За таких умов, мешканці цих будинків будуть розраховуватись за централізоване опалення за нормативами, а не фактичними показниками лічильників.

З київських будинків крадуть прилади обліку теплової енергії. Так, у 2015 році більш ніж 60 вузлів обліку тепла було частково або навіть повністю розкрадено. Лише цього тижня у столиці було вкрадено 2 теплолічильники. Про це під час прес-конференції повідомив директор СВП «Київські теплові мережі» Євген Глушак.

«Ми зіштовхнулися з дуже неприємною проблемою - крадіжок приладів обліку теплоенергії. Протягом 2015 року було розграбовано та вкрадено 60 вузлів обліку тепла. Тільки на цьому тижні, був факт крадіжки двох приладів обліку теплоенергії», - зазначив він.

При цьому пан Глушак наголосив, що експлуатуючі організації, балансоутримувачі і самі кияни повинні впровадити обов’язкові заходи по збереженню цих приладів.

За його словами, згідно договору, передбачено, що у випадку розкрадання, демонтажу чи виходу з ладу вузла обліку, мешканці будинку, де вкрадено прилад, протягом року будуть розраховуватись за нормативами, а не фактичними показниками приладів обліку тепла.

«У нас немає джерел фінансування для встановлення нових приладів протягом року. Тільки після включення в інвестиційну програму наступного року цих вузлів, їх можна буде відновити. І протягом цього року споживачі будуть розраховуватись за нормативом, а не фактичним показником лічильника, який був налагоджений та введений в експлуатацію, але був вкрадений», - наголосив Євген Глушак.

Нагадаємо, «Київенерго» достроково закінчило встановлення 2 тис. будинкових вузлів обліку теплоенергії за рахунок інвестпрограми 2015 року. Окрім цього, компанія встановила ще 1 тис. приладів обліку, надавши споживачам можливість розраховуватися за фактичними показаннями вже в цьому році.

 
Коментарі (0)