Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУ модернізацію заводу «Енергія» інвестували мільйони
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У модернізацію заводу «Енергія» інвестували мільйони

Розвиток сміттєспалювального заводу «Енергія» є одним з пріоритетних напрямків діяльності ПАТ «Київенерго». За 2,5 роки компанія інвестувала у нього близько 100 млн грн.

Сміттєспалювальний «Завод «Енергія», що у Київській області, за 2,5 роки отримав для модернізації інвестицій від ПАТ «Київенерго» в розмірі близько 100 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема,  у повідомленні зазначається, що модернізація «Заводу «Енергія» була одним з пріоритетних напрямків діяльності компанії. Так, у минулому році завод отримав інвестиції від «Київенерго» у сумі 28 млн грн. Кошти були направлені на будівництво перемички, завдяки якій тепло від спалювання сміття направляється в систему теплозабезпечення міста.

«Це дозволяє замінити природний газ, необхідний для забезпечення тепловою енергією близько 200 багатоповерхівок та 50 об'єктів соціальної сфери житлового масиву Позняки. Таким чином, жителі Позняків отримали додаткові гарантії стабільного забезпечення гарячою водою в міжопалювальний сезон і опаленням в зимовий період. Крім того, в разі пошкоджень, ремонтних робіт, гідравлічних випробувань і т.д. жителі Позняків не відчуватимуть перебої в забезпеченні гарячою водою і опаленням за рахунок можливості перемикати частину споживачів зони ТЕЦ-5 на альтернативне теплопостачання», - наголошується у повідомленні.

Також підкреслюється, що з моменту введення перемички в екплуатацію було зекономлено близько 90 млн м3 газу. 

«За рахунок реалізації першого етапу модернізації заводу «Київенерго» вдалося вивести підприємство вперше за його 27 років роботи на рівень беззбитковості. У липні поточного року на заводі «Енергія» стартував другий етап модернізації заводу, в ході якого буде здійснена реконструкція та модернізація одного з чотирьох котлів з підвищенням продуктивності на 15-20%. Обсяг інвестицій у проект — близько 27 млн грн. В майбутньому планується підвищенням продуктивності всіх котлів заводу» - резюмується у повідомленні.

Зауважимо, природоохоронна діяльність «Заводу «Енергія» знаходиться на контролі Державної екологічної інспекції в м.Києві, Київської природоохоронної прокуратури, відділу екології Дарницької РДА та інших профільних установ.

Минулого року на заводі було проведено три перевірки, котрі жодних порушень у діяльності підприємства не виявили, а кількість забруднюючих речовин в димових газах, згідно з результатами аналізів, значно нижчі нормативів.

 
Коментарі (0)