Рус Укр
ГоловнаДовідник ЖКГВодопостачанняКиївводоканал отримав нового гендиректора
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київводоканал отримав нового гендиректора

Наглядова рада ПАТ «АК «Київводоканал» призначила Дмитра Новицького на посаду голови правління – генерального директора Київводоканалу. Раніше він був директором Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради

З метою вдосконалення управління підприємством і забезпечення належного рівня обслуговування споживачів наглядова рада ПАТ «АК «Київводоканал» призначила Дмитра Новицького на посаду голови правління – генерального директора Київводоканалу. Сьогодні, 12 квітня, нового очільника представив трудовому колективу заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

На нового очільника Київводоканалу КМДА покладає завдання забезпечити подальший розвиток сервісних функцій підприємства, як виконавця послуг з централізованого водопостачання та водовідведення для киян. «Новий імпульс у розвитку Київводоканал отримав 2 роки тому, а сьогодні територіальна громада ставить перед нами нові завдання: налагодження клієнторієнтованості, спрощення взаємодії з малим і середнім бізнесом у процесі підключення до інженерних мереж, і безумовно, реалізація інвестиційних проектів реконструкції БСА за допомогою Японії і насосних водопровідних станцій за рахунок коштів Світового банку», - зазначив Дмитро Новицький.

З грудня 2012 року і дотепер Дмитро Новицький обіймав посаду директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Має 2 вищі освіти: у 1993 р. закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю «Радіотехніка», у 2007 році - Національну академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління.

Народився у м. Києві у 1965 році.

 
Коментарі (0)