Рус Укр
ГоловнаКоментаріТеплоенергетикаКиїв напередодні опалювальної «лихоманки»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ напередодні опалювальної «лихоманки»

У разі, якщо впродовж трьох днів середньодобова температура повітря складатиме менше 8-ми градусів за Цельсієм, Київ буде готовий увійти в опалювальний сезон вже з 1 жовтня.

Спочатку теплоносій подадуть до дитячих садків, лікувальних установ та шкіл, а потім до опалення підключать і весь житловий фонд. Про це під час засідання штабу з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

«Впевнений, що ця зима пройде у більш стабільному режимі. Завдяки значному вкладанню коштів у ремонт та заміну мереж нам вдалося зламати тенденцію росту кількості аварій. Крім того, впродовж минулого опалювального сезону фахівці моніторили найбільш проблемні ділянки теплотрас, ці місця були включені в програму цього року на ремонт, і більшість з них вже відремонтовано. Проте, якщо аварійні ситуації виникатимуть, то це будуть локальні аварії – 2-3 будинки, – які оперативно ліквідовуватимуть», – сказав Олександр Мазурчак.

Читайте також: Київ до зими готовий... на папері. А насправді?

Також він наголосив, що впродовж осінньо-зимового періоду 2012-2013 року працюватиме група швидкого реагування, яку було створено минулого року для оперативної локалізації аварій на тепломережах.

«Своєчасне виявлення аварійних поривів, усунення їхніх наслідків у найкоротші терміни, чітка координація дій усіх служб – це результат ефективної роботи групи швидкого реагування», – додав посадовець.

Нагадаємо, успішно завершивши опалювальний сезон 2011-2012 років, КМДА, в особі Олександра Мазурчака, обіцяла в новому сезоні врахувати всі скарги і прохання киян та приділити більшу увагу до якості проведення випробувань теплових мереж, підготовки теплоспоживаючого обладнання житлових будинків та об’єктів соціальної сфери.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)