Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїМістобудуванняКиїв отримав бюджет на 2017 рік
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ отримав бюджет на 2017 рік

Вчора Київрада затвердила Програму економічного і соціального розвитку Києва на 2017 рік, а також бюджет столиці на наступний рік.
Орієнтовний обсяг капітальних видатків на 2017-й сягне понад 6 323 млн грн. Із них 4 433,6 млн підуть на капітальні вкладення та 1 889,5 млн грн – на капремонт, повідомляє прес-служба КМДА.
 
Найбільший відсоток коштів – 40,6% або 2 565,6 млн грн – передбачено спрямувати на розвиток транспортної галузі. Зокрема, на будівництво та реконструкцію об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури, автошляхів, транспортних вузлів, трамвайних і тролейбусних ліній, облаштування світлофорних і дорожніх об’єктів.
 
«Ми багато часу витратили на те, щоб зробити цей бюджет кращим, Так, було чимало зауважень, доповнень, правок. Але я вважаю, що робота проведена якісно, і наш основний фінансовий документ підготовлений на високому рівні. Зокрема, бюджет розвитку складає більше 20% від загального бюджету. Це означає, що столиця поступово, але впевнено рухається в напрямку якісних змін. Свідченням цього є і цифри, наведені у бюджеті, і результати роботи, які ми маємо за діяльності Віталія Кличка», – зауважив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.
 
Одними з наймасштабніших і найочікуваніших киянами проектів стане зведення Подільського мостового переходу, продовження гілки столичного метрополітену на житловий масив Виноградар, облаштування дільниці від станції метро «Академмістечко» до станції «Новобіличі» тощо. Окрім того, для комфорту пасажирів заплановано придбати 59 автобусів, 16 тролейбусів і 2 трамвайних вагони.
 
На житлово-комунальне господарство в рамках Програми економічного і соціально розвитку закладено майже 1 596 млн грн (25,2% усіх капітальних вкладень), із яких 90 млн грн передбачено для ремонту 115 ліфтів у житлових будинках.
 
На розвиток галузі освіти спрямують 980,3 млн грн (15,5%), на охорону здоров᾽я, соціальний захист і спорт– 703,5 млн грн (11,1%), культури – 303 млн грн (4,8%), на інші галузі – 174,8 млн грн (2,8%).

Після доопрацювання скоординовано й показники міського бюджету-2017. Так, його доходи визначено на рівні понад 38,238 млрд грн, видатки – в сумі майже 38,240 млрд грн, що на 3 млрд грн більше, ніж у поточному році. 

 
Коментарі (0)