Рус Укр
ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024Київ підтягується до «опалювальних нормативів»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ підтягується до «опалювальних нормативів»

Доки загальна готовність країни до опалювального періоду утримується на 98%. Готовність Києва сягає 95%.

Готовність столиці до опалювального сезону складає 95%. Наразі більше 99% житлових будинків Києва отримали паспорти готовності, майже 90% столичних котелень мають відповідні акти. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі уряду.

За словами генерального директора ПАТ «Київенерго» Олександра Фоменка, до опалювального сезону у столиці здійснено капітальний ремонт енергоблоків ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, відремонтовано майже 600 водогрійних і парових котлів, а також більше 2-х тис. теплових пунктів та 16 насосних станцій. Вже проведено гідравлічні випробування тепломереж, зокрема, випробування 51 магістралі і мереж від 159 районних і квартальних котелень.

Також «Київенерго» проводить модернізацію та реконструкцію електричних мереж і підстанцій, зокрема, підстанцій «Оленівська», «Дніпровська», «Вулкан», «Печерська». В рамках підготовки до опалювального сезону закінчується реконструкція 30 км кабельних мереж та 10 км повітряних ліній 0,4 кВ.

Варто зазаначити, підприємство за інвестиційною програмою замінило на нові 27 км тепломереж. Всього до початку опалювального сезону в Києві буде закінчено роботи з заміни 32 км теплотрас. Завдяки цьому в 3 рази зменшаться втрати тепла на цих ділянках.

Що стосується Оболонського району Києва, то вже на 80% завершено реалізацію проекту реконструкції теплових розподільчих мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання від центрального теплового пункту на вул. Приозерній, 2б. Всі роботи з реконструкції об’єкта мають бути закінчені до кінця вересня.

«Після реконструкції цих розподільчих тепломереж підвищення якості теплопостачання отримають мешканці 8 житлових будинків, дитячий садок та будинок побуту», - наголосив Олександр Фоменко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, загальна готовність України до опалювального сезону становить 98%.

 
Коментарі (0)