Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКиїв розвиватимуть за смарт-стратегією
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ розвиватимуть за смарт-стратегією

Стратегію розвитку міста Києва до 2035 розробляють на основі смарт-спеціалізації для столиці

Стратегію розвитку міста Києва до 2035 розробляють на основі смарт-спеціалізації для столиці

До Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року мають увійти цілі та завдання щодо розвитку пріоритетних видів економічної діяльності – так званої смарт-спеціалізації міста Києва. Про це повідомила директорка Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник, інформує пресслужба КМДА.

– Київ продовжує роботу над розробкою визначального для міста документу – Стратегії розвитку Києва до 2035 року. Сьогодні перед нами стоїть амбітне завдання розробити нову Стратегію з урахуванням сучасних соціально-економічних реалій та потреб суспільства, конкурентних переваг столиці як на внутрішньому ринку, так і на світовій арені, зокрема його смарт-спеціалізації. Ми маємо відобразити стратегічні цілі та пріоритети держави, запроваджені реформи та нові завдання. Обов’язково будуть враховані інтереси громади, бізнесу, науки, держави, – зазначила Наталія Мельник.

У рамках підготовки Стратегії-2035 утворено Керівний комітет із розробки її проєкту, затверджено орієнтовний графік заходів та визначені напрями діяльності експертних груп.Окрім того, визначені основні напрями смарт-спеціалізації м. Києва та проведено оцінку їх можливостей щодо стимулювання розвитку міста. Розвиток саме цих видів економічної діяльності столиці, які мають значний інноваційний потенціал, визначатиме смарт-спеціалізацію Києва. У цьому і полягає смарт-підхід, який вже давно і досить успішно використовується у країнах Європейського Союзу.

– Таким чином, пріоритетний розвиток інформаційно-комунікаційних технологій, фармацевтики та креативної індустрії мають стати однією зі стратегічних цілей, покладених в основу нової Стратегії розвитку міста Києва на найближчий період, – переконана директорка Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник.

 

 
Коментарі (0)